חוליה שבורה בגב-זריקות וטיפול

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/09/2022 | 10:13 | מאת: אבי

שלום רב, אימא שלי בת 84 ויש לה שתי חוליות שבורות בגב. . כל כמה זמן ניתן לתת זריקה , כי קיבלה זריקה לפני כחצי שנה לערך . 2. האם החוליה מתרפאת עם הזמן ומהן הפעולות שאפשר לעשות על מנת לעזור לזה? תודה ויום טוב.

לאבי שלום, *לאיזו זריקה כוונתך? אם לזריקה משככת כאב-ניתן לחזור עליה כבר כעת. *החוליה איננה מתרפאת עם הזמן,אלא אם היא מקבלת טיפול ייעודי לחיזוק עצמות השלד (כולל חוליות) שמונע שברים נוספים ומחזק איזור עם שבר למניעת החמרת קריסתו

מנהלי פורום נוירוכירורגיה