שברים אוסטופורוטים מרובים בחוליות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/09/2022 | 23:41 | מאת: רבקה

שלום לפני 3 שנים עברתי ניתוח לכריתת גידול בכבד. לפני חודשיים נתקפתי בכאבי גב עזים . עשיתי CT שהראה ש7 חוליות רצופות קרסו. בעקבות זה עשיתי pet c t שהראה שאין קליטה פתולוגית בחוליות ואין בהם נגעים ליטיים והגוף כולו נקי ממחלה.אני סובלת מכאבים גב קשים ביותר.השאלה שלי האם אפשר לעבור פורצדורת ורטברופלסטי גם כשמדובר בכל כך הרבה חוליות רצופות או שזה. בלתי אפשרי?

לרבקה בוקר טוב, קרוב לודאי שלא . מומלץ על בדיקה וייעוץ עי מנתח עמוד שדרה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה