גולה שומן בראש אחרי מכה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/09/2022 | 19:14 | מאת: מנחם

שלום שמי מנחם. בעבר קבלתי מכה חזקה בראש לפני 6 שנים בערך בזמן האחרון גיליתי עלייה היא היית מוסתרת כי היה לי שיער ואני רואה שהיא יורדת בנפיכות שלה ואני מרגיש אותה לפעמיים אבל זה לא כואב , מה אני אמור להבין מיזה ומה לעשות ?

ערב טוב מנחם , יש צורך לראות אותך ולבדוק את האיזור. כמו כן קרוב לודאי תדרש הדמיית CT מח-גולגולת

20/09/2022 | 10:02 | מאת: מנחם

שוב שלום ד״ר ולד , אפשר לדעת מה אתה חושב שזה כי באותו יום שענית לי על השאלה זה כאב יותר כי התשובה שלך הלחיצה אותי , והיום אני מרגיש כמן בערב רק משהו במרכז הראש

בוקר טוב מנחם, אינני חושב להתייחס עי ספקולציה לממצא לא ברור. רגיעה תושג אצלך לאחר בדיקת הבליטה וכפי שכבר ציינתי עם השלמת המידע הבדיקתי עם הדמיית האיזור עיCT גולגולת -מוח.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה