פיענוח mri למוח עזרה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/08/2022 | 00:01 | מאת: שרה

Mri למוח להלן הממצאים הבדיקה נעשתה בסדרות משוקללות swi,flair,t2,t1,Dwi ללא ועם הזרקת גדוליונים סיבת ההפניה כאבי ראש ממצאים מודגמת מערכת חדרים ציסטרונות וחריצים תקינה אין עדות לאוטם דימום או תהליך תופס מקום לאחר הזרקת גדולניום אין עדות להאדרה פתלוגית מעבר קרניו צרביקלי תקין בסדרת t2 ו flair אין עדות לאותות בעצמה חריגה בסדרת ה Dwi אין עדות לאוטם חריף אותות זרימה תקינים מכלי הדם הגדולים השאלה שלי האם זה בדיקה ששוללת נגעים או גידול חלילה? למה ההיפוזה לא מוזכרת ולא גזע המוח ועוד? האם ראו או מה?

לשרה לילה טוב כל מה שמתואר בפענוח- תקין ואיננו מדגיםגידולאוחולימוחיאחר

18/08/2022 | 01:32 | מאת: שרה

האם ההיפוזה בלוטת יותרת המוח גם רואים אותה למה לא כתוב?

לשרה, הבנתי את שאלתך זאת בפנייתך המקורית: את יכולה לפנות למפענח כדי לקבל מענה

18/08/2022 | 12:41 | מאת: שרה

אין לי דרך לפנות למפענח לכן שואלת אותך האם ראו הכל בmri ניתן להרגע?

עם מעט מאד חשיבה היית צריכה להבין שאין בידי נתון שמאפשר מענה לשאלתך. לכן -בשלב זה הדיון במסגרת זאת הסתיים

מנהלי פורום נוירוכירורגיה