זרמים בכפות רגליים ובעיה בראיה בעין אחת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/08/2022 | 23:31 | מאת: ליר

שלום רב, אני בת 28, לא נוטלת שום כדורים. מזה כשבוע סובלת מזרמים חלשים בכפות רגליים בזמן מנוחה, בהתחלה זה היה רק בלילה והתחיל גם במהלך היום. בנוסף, מצב שמתרחש אצלי מדי פעם שלאחרונה גם התגבר. אני לא רואה בעין אחת בחושך בלילה מספר שניות ושמדליקה את האור רואה בסדר בשתי העיניים, ושסוגרת שוב לא רואה. כמו מסך שחור על עין ימין, באותה העין קורה לי תמיד. בעבר עשיתי בדיקות בעינים, שדה ראיה וצילומים שיצאו תקינים והופנתי לנירולוג שדרש MRI שאני מחכה לבדיקה. אני לא יודעת אם יש קשר בין הזרמים ברגליים למה שאני חווה עם העין אבל זה מלחיץ אותי. בנוסף רמת הסוכר שלי לאחר שעה מארוחה היא 70 (רמת סוכר נמוכה שמופיעה בכלל אחרי צום של מספר שעות), חששתי שיש קשר לסכרת בגלל הזרמים, אבל אני בהיפו, ואני מאוד שומרת מבחינת סוכר באופן כללי. אשמח לעזרה ! תודה מראש

*אין קשר בין זרמים בכפות הרגליים לבין אי ראייה בחושך בעין אחת *מתבקש המשך ייעוץ מאבחן נוירולוגי *כמו כן מתבקש ייעוץ נוירואופטלמולוגי: התמחות בבעיות ראייה שמיקורן מוחי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה