שאחה חשובה אשמח למענה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/08/2022 | 13:23 | מאת: שרון

ביצעתי סיטי ראש וסיטי אנגיו סיטי עמוד שדרה צווארי mri ראש mri עמוד שדרה צווארי תודה לאל הכל תקין.חוץ מבלט בעמוד שדרה צווארי c5 c6 ובלט מרכזי זעיר על גבול התקין.. יש לי כאב כבר כמה שנים באים והולכים צד שמאל בלסת ראש צאוור כתף יד עצם הבריח שכמה לכן ביצעתי את הבירור..רק שישנה תופעה שקצת מלחיצה אותי ואשמח לדעת האם יש תופעה כזאת של הזעה קרה בצד שמאל של הפנים יותר מבימין מה יכולה להיות הסיבה?

לשרון, *מתבקשתבדיקה וייעוץ נוירולוג:אני מעריך שנושא הזעה הקרה יזכה למענה. *מתבקש ייעוץ ראומטולוג

15/08/2022 | 13:39 | מאת: שרון

ובכל זאת אפשר לדעת מה זה מסמן? ממה יכול להגרם?

אינני סבור שספקולציות ללא בסיס בדיקתי יתרמו להבנותיך ו-או ישרתו את בריאותך

15/08/2022 | 14:03 | מאת: שרון

נבדקתי ועברתי מספיק בדיקות ורופאים ואמרו שהכל תקין. אני בכל זאת רוצה לדעת ממה זה יכול להגרם זה יעזור לי מאוד

לשרון, הנושא איננו בתחום מומחיותי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה