ממצאים בבדיקת EMG...

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/07/2022 | 09:24 | מאת: אבי

שלום רב. עברתי בדיקת EMG בגפיים לגילוי נוירופתיה לאחר טיפולים כימותרפים ובתוצאות היה אכן רשום שיש לי נוירופתיה אקסונלית סנסורית אך יחד עם זאת היה רשום עוד משהו שנראה לי שרשור לחוליות הגב התחתונות והייתי שמח לדעת מה המשפט הבא אומר-MILD CHRONIC L4L5 BILATERAL L5-S1 RIGHT RADICULOPATHY?יכול להיות שזה קשור לכאבי גב תחתון מהם אני סובל? תודה רבה.

לאבי שלום, כן. מודגם נזק כרוני(לא חדש) במוצא שרשי העצבים היוצאים מתעלת השדרה המתנית בגבהים L4-L5-S1

מנהלי פורום נוירוכירורגיה