ליפומה תת עורית במוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/06/2022 | 19:04 | מאת: משה

שלום ד"ר בבדיקת CT מוח שעשיתי עקב חבלה נמצא: תפיחות רקמה רכה פרה מקסילרית מימין- רושם לליפומה תת עורית בקוטר 1.6 ס"מ אין הפרעה בתפקוד. מתי כדאי לעבור MRI מוח?

ערב טוב משה, הפענוח מדבר על גוש שומני-ליפומה באיזור לחי ימין,שאין לה כל קשר לחבלה. הוא איננו דורש טיפול ,אלא אם מפריע קוסמטית ואז-ניתן להסרה

29/06/2022 | 09:03 | מאת: משה

תודה האם נדרש לעקוב בעתיד אחר גודל הגוש?

אם תראה שהוא צומח,או אם יפריע לך-תחזור על ההדמייה ותתיעץ

29/06/2022 | 12:37 | מאת: משה

תודה ד"ר שמתי לב עכשיו , כשאני לוחץ על לחי ימין , מרגישים את הגוש (כשני ס"מ מהאוזן) וגם כואב- האם אומר משהו? אפשר לדחות הבירור?

למשה, ניתן כמובן להסיר אותו ניתוחית מתי שאתה רוצה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה