משהו דחוף אדמח שיענו

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/06/2022 | 19:46 | מאת: שרה

זה לא אמיתי כבר השתגעתי ביצעתי mri מוח אינסייד שלפי מכון מור טוענים שהבדיקה הכי קצרה זה 15 דקות הפניה של נירולוג זה לבצע mri מוח לשלילה פתולוגיה מוחית(לפי בקשתה) ורופאת משפחה כתבה להמשך בירור כאבי ראש האם mri מוח שערך פחות מ15 דקות כלל את כל המוח? אשמח להארה🤔

עקב אוב שרה, כמובן שאין בידי נתונים שמאפשרים מענה לשאלתך

15/06/2022 | 20:32 | מאת: שרה

לא שאלתי שאלה ספציפית אלה שאלה כללית האם דבר כזה הגיוני mri מוח עם חומר ניגוד שלוקח 12 דקות האם זה יכול לסרוק את כל הראש זה מספיק על מנת לשלול פתלוגיה מוחית?

*כאמור ,שוב,אין בידי מידע נתוני מה כן או מה לא נעשה . לכן אין לי תשובה ספציפית או כללית לשאלתך. *מי שיעיין בהדמייה שבוצעה יוכל  למסור לך מה נעשה ומה אולי לא נעשה. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה