סיטי ראש מתאונה דרכים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/06/2022 | 00:21 | מאת: שי

שלום רב עשיתי ת"ד ופוניתי באמבולנס לבית חולים.עשו לי סיטי כל הגוף .התגלה בראש בסיטי ציסטה עכבישית בגומה תיכונה שמאלית גורמת לאפקט מסה /לחץ על רקמות מסביב (אונה טמפורלית בעיקר ) מה זה ? יש מצב ביגלל זה אני סובל מסחרחורות ? האם מסוכן ? האם צריך ניתוח ?

לשי, מדובר על ממצא מולד:https://www.doctors.co.il/forum-1518/message-1300226/ שק עם נוזל מוחי באיזור הרקה מצד שמאל.קרוב לודאי איננו גורם לסחרחורת. אם לא מאד גדול אין צורך בניתוח או בטיפול אחר

08/06/2022 | 08:45 | מאת: שי

תודה על התשובה . האם צריך להיות במעקב כל כמה חודשים או להמשיך לחיות עם זה ולא לעשות כלום ?

בדיוק כפי שנסחת:להמשיך בחיים ולא לעשות כלום..

מנהלי פורום נוירוכירורגיה