בירור לכיארי 1 מה הטיפול בבקשה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/06/2022 | 22:29 | מאת: שושנה

מאז 4 שנים אני מרגישה כאבי ראש כבדים באופן יומי לחץ פנים כאב צצואר עשיתי mri לפני שנתיים והיה חשד ל כיארי 1. הרופא התעלם מזה . הכאב התחזק יותר עם טינטון באוזניים עשיתי לפני חודשיים mri חוזר וקיבלתי אותה תשובה חשד לכיארי 1. אני עם טשטוש ראייה לפעמיים . טינטון אוזניים כל הזמן . נימול ידיים ורגליים לפעמיים. הכאבים מתחזקים בראש תמיד. האבחנה של הרופא המטפל היא כאב ראש מתחי. מה הטיפול שאני צריכה ??

לשושנה ערב טוב, הבעייה ברורה: צריך לראות אותך ,לקבל ממך מפרט תלונתי מרווח,לבדוק אותך לעיין בהדמיות הMRI ולהציע בהתאם מה לעשות כעת

מנהלי פורום נוירוכירורגיה