קרניוסינוסטוזיס - ניתוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

30/05/2022 | 10:49 | מאת: שלום

בתי עברה ניתוח לתיקון סגירת מרפס בגיל 9 חודשים כי לא אובחנה לפני זה משום מה במכתב שחרור בלידתה כתוב מרפס תקין עברה ניתוח דחוף נוסף בגיל 3 שנים עקב לחץ בעיניים שהתברר אחר כך כמיותר לפי מה שהרופא אמר כי הלחץ נשאר סטטי כל הזמן (לא השתפר בניתוח וגם לא גדל מאז - כ7 שנים אחר כך) למעשה נשאר לה 2 בליטות רכות בשני צדדי המצח רואים שם כלי דם ורואים את הדופק בבליטות האלה האם יש מה לעשות או שזה יישאר כך ?

לשלום , התאור ברור. *צריך לראותה כיום כדי להתרשם. *תיאורטית ורק בהיבט הקוסמטי ניתן לסגור-להעלים את האיזורים בצידי המצח. *קרוב לודאי שאין הורייה רפואית לבצוע הפעולה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה