טפטוף מהאף מידי פעם כשרוכנת קדימה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/04/2022 | 18:06 | מאת: ילדת אור

שלום, כבר מספר חודשים יש לי טפטוף מהאף רק מנחיר 1 בהרכנת הראש והתכופפות קדימה. העניין הוא שזה לא 100% מהפעמים. זה כאילו יש זוויות מסויימות שכן - וזוויות שלא. באופן כללי אני לא מצוננת ולא בעלת אלרגיות... חיפשתי בגוגל סיבה ומצאתי דברים מפחידים 😊 לפני שאני שולחת את זה כמשהו תקופתי שיעבור העדפתי להתייעץ כאן אם זה באמת יכול להיות רציני ... תודה מראש.

ערב טוב, לעיתים לאחר חבלה או מכה בראש ולעיתים באופן ספונטני,נוצר קשר בין הנוזל שעוטף את המח=הנוזל המוחי לבין חללי האף,מיהם ניכרת הדליפה. המלצתי כרגע:לאסוף טיפות נוזל בעת טפטוף מהנחיר לתוך מבחנה+להביאה לבי״ח לבדיקת בטה-2-טרנספרין: אם שלילי-אין חשיבות לדליפה . אם חיובי-מתבקש ייעוץ נוירוכירורג

מנהלי פורום נוירוכירורגיה