שאלה בעקבות ביצוע mri

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

23/04/2022 | 22:15 | מאת: רפאל

שלום רב, בעקבות ירידה קוגנטיבית קטנה הומלץ על בדיקת mri. בתשובה לסיכום נכתב כך: מוקדי אות חריג בודדים בחומר הלבן סובקורטיקלי פרונטלי מימין, בלתי ספציפיים, על רקע כאבי ראש? מחלת כלי דם קטנים? קברנומה קטנה טמפורלית אחורית משמאל. אשמח לפיענוח ררשוני של הסיכום, כי התור לנוירולוג יקח עוד קצת זמן. יש לציין כי הנני סובל מסוכרת ויתר לחץ דם. בן 41.5 תודה רבה!

ערב טוב רפאל, *הממצאים המתוארים בסיכום הפענוח שתארת שכיחים אצל חולים עם סכרת ויתר לחץ דם. בגילך הצעיר לא צריכה להיות ירידה קוגניטיבית. לכן חיונית עצירת החמרה עם טיפול הנתונות בתחום המומחיות הנוירולוגית. מומלץ על בדיקה,ייעוץ והערכה מקיפות -ייעודיות בסיוע נוירולוג *קברנומה -עיוות מקומי רקתי קטן שמאלי,קרוב לודאי מולד -טעון מעקב MRI בסיוע נוירוכירורג

מנהלי פורום נוירוכירורגיה