האם יש קשר בין סחרחורות ללקיחת דיאמוקס

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

17/04/2022 | 20:42 | מאת: קארין

שלום רב , אודה על הבירור לפני יומים ,החל לי סחרחורות שמושפעות מהתנוחה של הראש שלי לדוגמא אם פתאום מזיזה את הראש ימינה או למעלה מרגישה חוסר איזון וסחרחורת ( צריכה לעצום עינים כדי שיעבור.) בנוסף, יש לי לחץ תוך גולגולתי מוגבר שמטופלת מדצמבר ויש שיפור ניכר מאד בבצקות מטופלת בדיאמוקס .האם הסחרחורות שפתאום הגיעו קשורות למחלה? או שהם אולי יותר מתאימות לורטיגו ? מציינת שפעם ראשונה! שסובלת ככה המון המון תודה!

ערב טוב קארין, *לא קשור ללחץ תוך גולגלתי מוגבר. *מומלץ בירור בסיוע מומחה אך-אוזן-גרון או בסיוע נוירולוג

18/04/2022 | 08:04 | מאת: קארין

לאחר בדיקת נוירולוג בדיקות דפ תקין סיטי תקין האם ייתכן שזה לא משהו נוירולוגי? ומה זה יכול להיות? בטוחה שנתקלת בעבר במצב כזה מניסיונך המון תןדה

תודה. המשך אבחון למיקור הסחרחורת מתבקש במרפאת סחרחורת ייעודית

מנהלי פורום נוירוכירורגיה