תחושות לאחר דלקת קשה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/03/2022 | 09:20 | מאת: אבי

בן 25, לפני חודשיים התחלתי לסבול מכאבי גב ועורף (לאורך עש). טופל בהתחלה בברקסין שלא עזר והגיע לחולשה ברגליים וחוסר יכולת ללכת יומיים, הוחלף לארקוקסיה 90 עם שיפור משמעותי. במקביל טיפול אחר בהיסתזין. בשבועיים וחצי האחרונים סובל לעיתים מכאב בצוואר ובעורף בעיקר בישיבה בתנוחה של כתיבה, מתחושה של דופק לרוב בגב- משמאל לעש בעיקר בשכיבה על הגב ובישיבה ולעיתים בישבן וברגליים, מקפיצות של העפעפיים בעין שמאל. לעיתים גם תחושת חום בחצי השמאלי של הפנים. משהו שאמור לעבור לבד? צריך בדיקה מסוימת?

לאבי שלום, יש צורך לבדוק אותך בדיקה נוירולוגית אם נעשו בדיקות או צלומים-הדמיות יש לעיין בהן המשך בירור מאבחן ינותב בהתאם להתרשמותי.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה