נימול בכף הרגל בעקבות חבלה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/03/2022 | 19:08 | מאת: מורן

שלום, לפני כשבועיים נחבלתי מעצם שנפל לי על גב כף הרגל. כעת חשה נימול בבהונות, שלא נחבלו ישירות, במצבים הבאים: 1. הפעלת משקל (הליכה, הישענות על קצות הבהונות, דיווש) 2. כל מגע קל ביותר במקום שנחבל עצמו. סימפטומים נוספים: - כאב קצר וממוקד דמוי מכה או שוק חשמלי בין שתי בהונות בכל תנועה של הקרסול. - אי יכולת לכופף את הבוהן עד הסוף בהשוואה לרגל השניה. - כאב מקומי באזור החבול המחמיר בעת מנוחה. רנטגן תקין. לאיזה רופא מומחה עליי לפנות? האם ישנה בדיקה שעוזרת לברר עניינים אלה? תודה.

ערב טוב מורן, *מתבקשת בשלב ראשון בדיקת נוירולוג והתוויית אבחון בהתאם להתרשמותו מממצאי בדיקתך. *יתכן שבדיקת EMG+NCV לשרשי הרגליים תסייע לאבחון

מנהלי פורום נוירוכירורגיה