ציסטה ארכנואידלית בגומה האחורית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/03/2022 | 18:43 | מאת: שאלה

שלום ד"ר, אני בן 26. לוקח מגיל 12 ציפרמיל עקב תחושת אי שיווי משקל(תחושה שאני עומד בשיפוע כאשר הרצפה לגמרי ישרה). התחלתי ברור נוירולוגי לפני כמה חודשים. ב-MRI מח - ציסטה ארכנואידלית קטנה בגומה האחורית (מידות 4 ס"מ על 1.8 ס"מ). ב-EEG - האטה כללית בלתי ספציפית. האם יכול להיות שזה הגורם למצב שתיארתי? תודה

ערב טוב, ההאטה ב-EEG איננה שייכת להפרעת שיווי המשקל הציסטה בגומה האחורית במימדיה המתוארים-אפשרי שכן: יש לעיין ב-MRI כדי להתייחס פרטנית

מנהלי פורום נוירוכירורגיה