פיענוח תשובות MRI ו MRS

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

07/03/2022 | 12:33 | מאת: איש אחד

אשמח להסבר מה זה: בסיכום היה כתוב הבדיקה בטווח התקין למעט מספר ממצאים הכוללים רטקה קלפט ציסט קטנה לקורלציה נוירולוגית - גנטית לתשומת לב בקצה השדה בחתכים הסגיטלים רושם לסירינקט גבי קטן - לקורלציה נוירולית , ושקילת הדמיה מכוונת בהתאם, את הבדיקה ביצענו לבתי בת 1.8 עם עיכוב התפתחותי ו ftt

שלום, אינני סבור שתצא נשכר מהתייחסותי להדמייה שלא ראיתי ואשר נבדקה עי המפענח

07/03/2022 | 18:20 | מאת: איש אחד

אם אני אשלח את הבדיקה במלואה האם יוכל כבודו לענות על השאלה ?

אם כוונתך לדיסק ההדמייה-כן

מנהלי פורום נוירוכירורגיה