דיסק דיפוזי עם לחץ על קדמת השק התקאלי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/02/2022 | 17:04 | מאת: ארז

שלום ד"ר ב CT התגלה במרווח L4-L3 : בלט דיסק דיפוזי באספקט האחורי ובמעבר הפורמינלי מימין עם לחץ על קדמת השק התקאלי במהלך של השורש הסמוך. הכאבים במותניים רק במעבר מישיבה לעמידה. האם הזרקת סטרואידים יכול לפתור הבעיה?

ערב טוב ארז, שאלתך ברורה. *שיקלול תלונותיך וממצאי ה-CT: אין עדיין הצדקה להזרקה שתארת קיים סיכוי טוב לשלוט בכאב עי תרופות פומיות. *אם הייתי שוקל הזרקה הייתי מבצע MRI,לפני החלטה על ביצועה:היא תספק דיוק טוב יותר במצב העצבי ומדריך לבצוע יעיל של ההזרקה. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה