תוצאות בדיקה חוזרת MRI ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/01/2022 | 08:32 | מאת: אתי

לפני שנתיים ביצעתי MRI ראש ונמצא שם "הממצא בקליבוס שמתאים במקום הראשון להמנגיומה לקורלציה עם בדיקת MRI " עשיתי שוב MRI שבוע שעבר ורשום שם "לציין חלקו עליון של הקליבוס הפראינטנסי בT2 והפואינטנסי ברצפים עם דיכוי שומן" "תמונה בקליבוס מתאימה להתמרה שומנית בלתי אחידה בעיקר חלקו עליון של הקליבוס" האם התוצאה תקינה? מה זה אומר התמרה שומנית?

בוקר טוב אתי, לא מדובר התקין או לא תקין : כל אחת משתי ההדמיות פוענחה באופן שונה בהיבט הממצא בקליבוס העליון. 2 הפענוחים בשלב סה אינם דורשים טיפול. כדי להתייחס פרטנית לממצא אצלך יש צורך בעיון ב-2 ההדמיות בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה