פענוח מ.ר.י מח לאחר תלונות על הירדמות ביד וברגל

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

23/01/2022 | 16:15 | מאת: שרית ל.

שלום וברכה, בת 37 מתלוננת לאחרונה על הירדמות ביד וברגל שמאל בוצעה בדיקת מרי- פענוח מרי מוקדים היפראינטנסיים לא ספציפים בFLAR בחומר הלבן, ללא דמם או אוטם חריף, חדרי המח ציסטרנות וחריצים ברוחב תקין. ללא ממצא האדרתי. לסיכום: מוקדי אות בחומר הלבן לא ספציפים, במידה ויש חשד למחלה דמילנטיבית - מומלץ לבצע קולציה עם בדיקת מעבדה - csf אשמח להסבר על חשיבות התוצאות ומהותם תודה

ערב טוב שרית, הנושא בתחום המומחיות הנוירולוגית אנא היוועצי בהתאם בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה