תוצאות mri מוח לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

17/01/2022 | 15:50 | מאת: ליהי

ד"ר שלום אני בת 30 .לפני כ 3 שנים עברתי ניתוח להוצאת גידול שפיר .עשיתי עכשיו אם אר אי לביקורת מה זה אומר לסיכום שארית של מרכיב ציסטי תהליך תופס מקום שפיר פריאטלית משמאל ללא שינוי מהבדיקה האחרונה אין הישנות של הגידול אסימטריה עדינה בגודל מבנה ההיפןקמפוס .השמאלי מעט דקיק יותר ללא שינוי בסיגנל .הימני בעל עמדה מעט וורטיקלית ללא שינוי מבדיקה קודמת . יתכן ומדובר incompiet hypocampal inversion . האם זה תקין ? תודה

לליהי שלום, בהתייחסות לגידול שהורחק: יש צורך לעיין בMRI הטרום ניתוחי ובMRI הנוכחי ,להשוות ביניהם ולענות לשאלתך

מנהלי פורום נוירוכירורגיה