כאבי ראש "מציק" לא פוסק בצד ימין

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/01/2022 | 19:58 | מאת: השם

שלום דוקטור. יש לי כאב ראש המתבטא בעיקר כעיקצוץ מלפני התנוך של האוזן ובצוואר, וחוסר איזון רגשי וריכוז במוח בימני. קיבלתי כמה פעמים מכות חזקות בראש (ללא הקאות), אחת חזקה לפני בערך 3 שנים ובצד הימני אני כמעט בטוח שאני מרגיש סדק. הנוירולוג המליץ EEG + MRI אבל לפי מה שהבנתי הMRI לא מזהה סדקים בגולגולת. אגב, מאז המכה החזקה צד ימין של הראש הציונים שלי התדרדרו ואני מרגיש שהלסת לא הכי מחוברת בצד ימין. האם כדאי ללכת למיון? או לבקש CT? ניסיתי לקחת ויטמינים, אומגה 3, ספורט, אספירין, תעסוקה, אבל שום דבר לא מונע את הכאב ב99%. זה ממש לא כאב ראש תעוקתי מכיוון שאני יודע איך כאב ראש מלחץ מרגיש. בדיקת לחץ עיניים תקינה. אלה הם הסימפטומים: ----------- | סימפטומים | ----------- * עצבנות, וחוסר איזון בצד ימין של המוח. * הרגשה של חשיבה שונה בשני צידי המוח. * הרגשה של אישון מכווץ ועין נפוחה בצד ימין. * אף פחות שוטף בצד ימין. * שומע פחות באוזן ימין. * וריד ליד האוזן ובצוואר פועם ודוקר וזרמים חשמליים. * הרגשה שהאוזן והלסת הימניים לא במקום וזזים. * הרגשה שאני רעב וצמא מהכאב ראש. * לא מרוכז בצד הימני של הראש. * דחף לסגור את העין הימנית. * הרגשה של צביטה וכיווץ של המוח. * לפעמים רעש של חריקה באוזן ימין כאשר בולע רוק.

16/01/2022 | 19:59 | מאת: השם

האם אפשר לעשות כריתת הצד הימני של האמיגדלה אשר אחראי על כאב ופחד? כאב הראש הוא ממש נוראי.

מומלצת בדיקה וייעוץ במרפאה ייעודית לכאבי ראש

מנהלי פורום נוירוכירורגיה