במידה ולא מטפלים מה קורה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/12/2021 | 22:05 | מאת: שיר

תודה רבה על התשובה במידה ולא מטפלים בגרורה ב cavernous sinus כפי שתואר ב MRI ,האם יש חשש לפגיעה בעצב הראייה או פגיעה בקרוטיד מלבד פגיעה בעצבי הגולגולת 3 ו 4 שכבר נפגעו ,ושאלה נוספת שב MRI כתוב שיש שיש אסימטריה שצד שמאל של הקברנוס סינוס מעובה ,האם יכול להיות שזה לא גרורה .כאמור לאימי יש סרטן ריאות גרורתי בגוף והיו גם גרורות במוח שטופלו תודה רבה

ערב טוב שיר, *לשאלתך הראשונה: פגיעה בקרוטיד תתכן פגיעה בעצב הראייה הרבה פחות סבירה. *לשאלתך השנייה: אפשרי. התייחסתי לכך בתשובה לפנייתך המקורית וציינתי שיתכן והגידול בסינוס הוא גידול עצמאי=גידול אחר,לא גרורתי. *אינני ממליץ על המשך דיון וירטואלי ללא ראיית ה-MRI האחרון+השוואה לקודמו.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה