פסטומבר צרברי ציסטה ארנוכאלית ליד עצבי הריאייה במוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/12/2021 | 22:58 | מאת: אילנה שמש

שלום לרופאים. שמי אילנה שמש . אני רוצה בבקשה שתעזרו לי אם תוכלו אודה לכם מקרב הלב . לפני שנה בחודש ה3/2021 ביצעתי צנטור מוחי טיפולי עקב לחץ דו גוגלתי מוגבר שהיה לי בראש כולל הכנסת סטנט. עשיתי את הניתוח כי היו לי כאבי ראש נורא חזקים טנטון באוזניים נימולים בידיים וברגליים. הייה לי גם חסר בצידי הריאייה ופגם טמפורלי בשדות ריאייה . לאחר הצנטור חל שיפור . אך בחודשים האחרונים הכאבי ראש שלי חזרו בצורה יותר חזקה ומשמעותית. חשוב לי לציין שמצאו לי גם ציסטה ארנוכאלית במוח היא לא צפויה לגדול אך לוחצת לי על המוח והיא ממש קרובה לעצבי הריאייה . אני נורא סובלת וחלשה בקושי מצליחה לישון וכמובן מבחינת התפקוד לא אותו בן אדם . יש לי הירדמות בפנים והנוירולוגית שלי טוענת שהפעם זה לא קשור למחלה שסבלתי שיכול להיות שזה בגלל הציסטה מב אני עושה במקרה כזה למי לפנות? אשמח אם תעזרו לי אילנה

לילה טוב אילנה, יש צורך בייעוץ נוירוכירורג עליו לבדוק אותך ולעיין בהדמיית הMRI לפני ואחרי הניתוח. אם תהיי מעוניינת אשמח לסייע. בברכה

27/12/2021 | 08:06 | מאת: אילנה

היי היכן אתה נמצא . עם איזה חברות אתה עובד ?

27/12/2021 | 08:15 | מאת: אילנה

תוכל לפרש לי את השדה ריאייה הזה? ביצעתי אותו אתמול בביהח OD: : fixation losses:4/12XX flase pos errors:9% flase NEG errors :0% vfi:97% %MD30-2:-1.68 dB P<10 %PSD30-2:2.52<5 OS: fixation losses:4/13XX flase pos errors :0% flase NEG errors:2% vfi:87% MD30-2:-3.85 do P<1% PSD30-2:3.68dB P <2% תודה אילנה

בוקר טוב , מרפאתי במבשרת ציון (7 קמ לפני ירושלים על כביש מס 1.) עובד עם כל חברות הביטוח.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה