שאלה דחופה בנושא תחושת שריפה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

23/12/2021 | 22:43 | מאת: יובל

שלום ד"ר אינני יודע למי לפנות בנושא חוץ מלמוקד רפואה דחופה אך אני לא בטוח שיש בכך צורך. אני סובל מבלט דיסק בגובה L4-L5 המלווה בעקמת קלה בגב העליון + סקרליזציה של L5 כל כמה זמן בשנים האחרונות יש התפרצות של כאבים וכמה ימים שמלווים בתחושה קשה של דלקת אשר לא מרפה בכל מנח אפשרי, כולל שכיבה. בימים האחרונים אני נמצא בהתפרצות כזו שוב. אך מה שמדאיג אותי הפעם במיוחד זה שאני חווה גם נימולים ברגליים וכל מיני הרגשות תחושתיות שאני מתקשה להסביר ברגליים, ובשעות האחרונות - וזה העניין - תחושת שריפה/צריבה בכף רגל שמאל שדי מדאיגה אותי. כן אגיד שאני חווה תחושת כוח מלאה ברגליים, ואין סימפטומים של איבוד תחושה או כוח ברגליים או בסוגרים. האם יש משהו דחוף שצריך לעשות כעת? ומה דעתך? הוזמנתי בזמנו לזריקות במרפאת כאב אך דחיתי זאת פעם אחר פעם מחששות. אשמח לשמוע ממך. תודה. יובל

ליובל שלום , כדי להציע מענה למצב שנתת לו תאור מפורט ,לנימול ולתחושת שרפה-צריבה ברגל שמאל-יש צורך לבדוק אותך,לעיין בהדמייה אחרונה של עמוד השדרה המתני ולייעץ על נקיטה עפ״י התרשמות הבודק בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה