עצב פודנדל - תסכול אדיר.

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/12/2021 | 20:24 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב, בתי סובלת מכאבים חזקים באגן, במפשעות ובכל איזור איבר המין חיצוני ופנימי, ב mri התגלתה בעיה בעצב הפודנדל. החלו טיפול בליריקה 300מג × 2 ביום, הייתה מעט הקלה אולם הליריקה גרמה לעצירות קשה מאד ונאלצנו להפסיק. ביום ראשון היא עברה הזרקות קורטיזון לשיכוך כאבים אולם הכאבים החריפו והכאב התפשט לרגל ימין עד כדי אי יכולת לעמוד. ניתן כדור נגד כאבים טרג'ין 20 אולם גם זה כלל לא הועיל. הרופא המטפל רוצה להמשיך עם זריקות משככות כאבים אולם עם חומר אחר מקורטיזון. הילדה מורה לבלט במקצועה וכרגע היא שבר כלי. הייתי שמחה לכל עצה, עזרה, ידע בנושא בתודה מראש

הנושא טעון ייעוץ נוסף: *ייעוץ נוירולוגי *ייעוץ של מומחה כאב במרפאת כאב

07/04/2022 | 10:38 | מאת: אייל

אני עובד עם מומחה לניתוחי עצבים שיכול בהחלט להעלים את התופעה אם יש בעיה אנטומית של לחץ על העצב

07/04/2022 | 12:08 | מאת: דר אוריאל ולד

בוקר טוב, *הנושא בהיבט המאבחן נתון בתחום המומחיות הנוירולוגית. *יש לציין שלא כל איזורי הכאב שתארת מוסברים עי בעייה בעצב הפודנדל: לכן מתבקשת בדיקה נוירולוגית (גם אם נוספת)של בתך ,השלמת אבחון והמלצה לטיפול כפי שתשתמע. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה