חזרה של אדנומה בהיפופיז

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

09/12/2021 | 14:50 | מאת: ילנה

שלום. בתי עברה ניתוח של הסרת אדנומה בהיפופיזה לפני כשנה וחצי. עכשיו יש סימנים של חזרת הגידול.(קורטיזול גבוה באיסוף שתן ולאחר דיכוי של דקסאמטזון ועליה קלה במשקל). רציתי לדעת מה הטיפול האפשרי. האם חייבים ניתוח נוסף או הקרנות? ומה התופאות לוואי של הקרנות. תודה מראש

לילנה שלום, מה מממאי MRI אחרון אחרי הניתוח אם רואים אדנוצה כעת-מה מימדיה?

09/12/2021 | 15:44 | מאת: ילנה

MRI אחרון לפני 3 חודשחם תקין. MRI חוזר עוד לא נעשה(מתוכנן ב 12.12)

לילנה, תודה. נראה לי נכון להמתין ל-MRI עתה, לעיין בנתוניו ולשקול המשך טיפול גם לאורם

09/12/2021 | 16:55 | מאת: ילנה

תודה רבה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה