המשך שאלה בעניין low pressure headache

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/10/2021 | 12:55 | מאת: מירב

שלום דוקטור שאלתי את הדוקטור בפורום לפני 6 ימים בענין low pressure headache ,והדוקטור השיב שחיוני למצוא את מקום דליפת הנוזל עשיתי MRI לכל אורך עמוד השדרה ולא נמצא מקור הדלף .כאבי הראש ממשיכים . האם יש דרך לטפל למשל blood patch על עיוור או בכל דרך אחרת ? תודה רבה

שלום מירב, שאלתך בפנייתך הקודמת זכורה לי. יש צורך לבדוק אותך כדי לבחור טיפול שיתאים לממצאי בדיקתך ולהתרשמות הבודק ממיקור כאבי הראש : יתכן שהנחת הבסיס שמדובר ב- Low pressure headache שגוייה: לכן מתבקש אבחון קליני נוסף בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה