ממצאים בבדיקת MRI מוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/10/2021 | 19:35 | מאת: אילנית

בשל ורטיגו וטינטון שמחמירים באוזן נשלחתי ל MRI מוח עם התמקדות באוזניים . יש חשש למחלת מנייר . קיבלתי היום תשובה . מעבר קרין צוריקאלי צניחה של טונסולים צרבלריים משני הצדדים צד שמאל משמעותית מעל 5 מ״מ.מבנה גומה אחורית תקינים אין הגות להידרוצפליוס ללא מוקדי אות חריג. מה זה אומר האם זה המחלה שלי ולא מנייר? או שיש לי גם וגם או שזה גורם למנייר. האם זה מסוכן ? אני כבר כמה חודשים בסבל גדול בשל הסחרחורת והטינטון האם אתה מטפל בזה ? יש משהו בינתיים שאוכל לקחת או לעשות במידה והבעיה היא לא מנייר אלה זה בינתים מקבל טיפול למנייר כולל דיאטת דלת מלח וקפאין מה שמחליש אותי עוד יותר . סליחה על השאלה הארוכה בחרדה גדולה . גילי הוא 43.

ערב טוב אילנית, צניחת שקדי המוחון מהווה תסמונת ע״ש CHIARI. כדי להתרשם מה תרומת הממצא לתסמיניך-יש צורך לראות ולבדוק אותך. כמוכן לעיין ב-MRI. הטיפול בתסמונת קיארי-ניתוחי. אני מבצע ניתוח זה מחלת מניאר איננה בתחום מומחיותי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה