MRI שנעשה אחרי התקפים של כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/10/2021 | 23:49 | מאת: משה

תודה רבה מראש לבני עשו שנט אחרי שהוא פיתח הרחבה של חדרי המוח בגלל דמם סביב החדרים אחרי לידה .6 שנים הכל היה בסדר ומלפני חודשיים הוא התחיל לסבול מהתקפים של כאבי ראש .הרופא איבחן תסמונת חדרי חרך ושלח ל MRI .ב MRI הכל תקין והחדרים אינם צרים .כיצד זה משפיע על האבחנה והטיפול תודה רבה

למשה בוקר טוב, שאלתך ברורה. בהסתייגות הנובעת מכך שלא ראיתי את ההדמיות: אין מצב של קיום חדרי חרך שאינם מודגמים בבירור ב-MRI. לכן סביר שיש טעות בפענוח אחת משתי ההדמיות . הנחייתי להמשך האבחון המתבקש: *בדיקה נוירואופטלמולוגית (רופא עיניים המטפלת בבעיות מוחיות המתבטאות בחריגות בבדיקת העיניים) *בדיקת נוירוכירורג עם 2ההדמיות אשמח לסייע בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה