שינויים במרווח הבינחוליתי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/10/2021 | 18:03 | מאת: ברוכי

ערב טוב דוקטור בתי עוברת בירורים בגלל כאבי בטן חזקים עם כאב בתנועת גפיים תחתונות לכיוון כיפוף ברכיים .נעשה MRI עמוד שדרה [בגלל ש ב CT נמצא חשד ל L5 S1 ספונדילודיסקיטיס] ושם נמצא שיש הנמכה של המרווח הבינחוליתי L5 S1 עם אי סדירות של END PLATES .אין עדות לבצקת אינטרה מדולרית ,אין עדות להאדרה חריגה, ללא ,עדות למסה אינפמלטורית או אבצס ,יכול להתאים לסקואלה מאוחרת לאחר INSULT בעבר כגון דיסקיטיס האם בכל זאת יכול להיות שהממצא בגב הוא מסביר את כאבי הבטן תודה רבה

לברוכי שלום, כדי לענות על שאלתך: *יש צורך לקבל ממנה עוד פרטים אנמנסטים ייעודיים *יש צורך לבדוק אותה *יש צורך לעיין בהדמיית ה-MRI ערב טוב

מנהלי פורום נוירוכירורגיה