בדיקת של MRI רוש אחר צינתור מוח טיפולי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/09/2021 | 21:52 | מאת: שמואל כהן

שלום דר גיל 55 בדירת של MRI מוח אחר צינטור מוח טיפולי זה ממצאים נראה מלאות מתאדרת החלק הקדמי של הסינוס הקברונוזי הימני והשמאלי נראה מניגיומה האדרה נוספת ב באזור ספנואידלי אינפרה טמפורלי ובדופן הלטרלית של הארובה השמאלית מנגיומה תוך גרמית וספנואיד דיספליזה ידוע על סטנט בICA הקברונטי השמאלי נראה ארטיפקט של סספטיבליות החלק המדיאלי של הסינוס אזור אותו חריג גבוה ב FLAIR T2 בחומר הלבן סביב הטריגון בשני הצדדים של קורפוס קלוסום מוקד ב סספטביליות זעיר תת אינסולאי משמאל מתאים למיקרו דימום ישן מוקד ב SUSCEPIBTY חדש בתלמס השמאלי DVA תת קוריטקלי פריטלי משמאל אין דימו תוך גולגתי חריף דר אפשר לכבל אסבר כרגע סובל מי כעב רוש תמידי עם לחץ דם גבוע בין 160 על 90 ל 189 על 100 את הצינתור רו עברתי לפני 8חודשים וצינתור נוסף לב טיפולי חסימה של 90 אחוז תופל תומך ב סטנט באמשך בבדיקת של MRI גב מותני מודגם לומבריזציה חלקית של S1 תהליך בקיר אחורי של בית חזה בגובה עם מורבות של פורמן ימנית בגובה T11 T12 שמתשך אל קיר אחורי של בית לזה סקוליוזיס חמורה ביות [מחלת רקע ידוע NF1] עים אפשר אסבר בקר לבדיקת מוח תודה דר חג שמח ושנה טובה

25/09/2021 | 21:55 | מאת: שמואל כהן

אמשך לפני שנתיים עברתי כריתה של חצי עונה של בלוטט מגן מי מצע קרצינומה נמצע במעכב ב אנדריקנולוגיה גן לגבי אוסטופורוזיס

בוקר טוב שמואל , בחשיבות גבוהה כרגע: *יתר לחץ דם עם הערכים הגבוהים שאתה מתאר יכול כשלעצמו לגרום לכאבי ראש יש לטפל בו ולאזן אותו בקפדנות. *לא נכון ולא ישרת אותך היטב לפרש ממצאי הדמיות MRI שלא ראיתי וכאלו שהמפענח כן ראה. עליך לערוך דיון עם *הנוירולוג המטפל *המומחה העוקב אחרי מצבך עקב מחלת NF1 אם הוא אחר מהנוירולוג המטפל. *קרדיולוג מטפל חג שמח

26/09/2021 | 09:16 | מאת: שמואל כהן

תודה ד''ר חג שמח

מנהלי פורום נוירוכירורגיה