דופלר קרוטיס

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/06/2006 | 23:11 | מאת: רבקה

שלום לרופא בדופלר של עורקי הצוואר שעשיתי היו מימצאים האלה הצרות המודינמית פחות מ 25 % בביפורקציה . פחות מ25% בעורק הפנימי ע"י רובד פיברוטי בחלקו מסוייד אין לזהות כיב. זרימה תקינה בחוליות ובתת בריחי. יש גם כל מיני מספרים cca 74 . bif 53 .cca 74. ica 49.ica80 אני בת 61 בדיקות דם תקינות בריאה סובלת מסחרחורות חזקות. רזה אנא הסבר לי מה כתוב תודה רבקה

שלום רבקה השינויים בעורקי הצואר שתארת הינם תוצאה של מחלה עורקית טרשתית. הם עשויים (אך לא בהכרח) להסביר סחרחורת. יש לבצע בירור לסיבת הסחרחורת במרפאת סחרחורת ייעודית ולהתייחס בהתאם לתוצר המשוכלל של בדיקות הסחרחורת והדופלר בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה