סיטי ראש צואר עקב כאבי ראש אחורי וצואר

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

29/07/2021 | 13:59 | מאת: מר אדון

שלום ד"ר עשיתי סיטי ראש צואר עקב כאבי ראש צואר וכבדות לאחר שנפלתי על הראש לפני שנתיים יש מידי פעם כאבים בראש האחורי ולמשל להקשיב להרצאה, קשה לי להחזיק את הראש הרבה זמן אשמח לקבל הסבר לגבי הסיטי האם יש הסבר להרגשה שלי HISTORY: HEAD AND NECK S/P TRAUMA FINDINGS: CT OF THE BRAIN: NO EVIDENCE FOR AN EXTRA AXIAL FLUID COLLECTION. NORMAL APPEARANCE OF THE BRAIN PARENCHYMA. RIGHT PARIETAL SCALP WELL-CIRCUMSCRIBED SMALL LESION, MOST LIKELY A SEBACEOUS CYST. SUBTLE HYPODENSE FOCUS IN THE LEFT PARIETAL SCALP NON-SPECIFIC PERHAPS A SMALL CAVERNOMA. NO EVIDENCE FOR AN ACUTE FRACTURE. CT OF THE C SPINE STRAIGHTENING OF THE CERVICAL LORDOSIS. NO CLEAR EVIDENCE FOR A FRACTURE. MULTILEVEL DISC OSTEOPHYTE COMPLEXES. AT C2-3 STENOSIS. C3-4: MILD FLATTENING OF THE CORD AND MILD CENTRAL STENOSIS. AT C4-5 NO SIGNIFICANT STENOSIS. AT C5-6 MILD TO MODERATE LEFT AND MILD RIGHT FORAMINAL STENOSIS. MILD FLATTENING OF THE CORD WITH MILD CENTRAL STENOSIS. AT C6-7 NO SIGNIFICANT STENOSIS. C7-T1: NO STENOSIS. אשמח לדעת אם אפשר לטפל תודה רבה

* הדמיית CT מוח מפוענחת כתקינה כל הממצאים המתוארים הם חוץ מוחיים ומחוץ לעצם הגולגולת הם כלל אינם מסבירים את תלונותיך. *הדמיית CT לעמוד שדרה צצווארי אינה תקינה במספר היבטים.היא דורשת ייעוץ חזיתי שיכלול שיחה מפורטת ייעודית אתך,בדיקתך,עיון בהדמייה,התוויית השלמת אבחון וייעוץ טיפולי כפי שישתמע

מנהלי פורום נוירוכירורגיה