נטייה ליפול אחרי שש שנים של ניתוח ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/06/2021 | 13:20 | מאת: שאלה

ברקע כריתת גידול שפיר של כלי דם מעצם פרונטלית שמאלית מלפני שש שנים. ההדמייה אחרונה החודש תקינה לפני שעדין המנתח במרפאה לא ראה-יש לי תור אליו עוד חודש. ברקע בעיה נורולוגית מיוקולניוס דיסטוניה לוקחת חצי כדור קסנזין. שמתי לב לאחרונה יש לי נטייה ליפול? האם זה קשור לבעיה נורולוגית שלי? האם צריך להעלות את המינון של הקסנזיו? האם כדאי גם להתייעץ במייל עם המנתח ? שבת שלום

שוב.. שאלותיך בתחום המומחיות הנוירולוגית:. הצגתן בניסוח משתנה איננה מועילה להבנתן: פנייתך לפורום נוירוכירורגי מיותרת

מנהלי פורום נוירוכירורגיה