עצם בולטת מעל הגבה במצח צד שמאל ?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/05/2021 | 20:47 | מאת: תמר

שלום רב , בזמן האחרון התפתחה לי מעל הגב השמאלית בצד שמאל במצח ( אולי עצם הגבינים ? ) עצם בולטת ... רופא משפחה חשב תחילה שזה המבנה שלי . הסברתי לו שזה בולט יותר מתמיד . שלח אותי לסיטי . שאלתי: האם יש בדיקות מקדימות בטרם רצים לסיטי ? האם מוכרת תופעה כזו ? הבנתי שיש תופעה שנקראת אוסטמוזה .. אבקש לדעת קצת יותר על זה ... והאם יש דרך לטפל בעצם שצצה לה ככה באמצע החיים . רוב תודות . תמר

ערב טוב תמר, קיימים שני שלבים: 1אבחנה 2 טיפול בדיקת CT לצורך אבחנה-סבירה טיפול -כפ שישתמע. דיון על אופן הטיפול-לכשתהיה אבחנה בברכה

11/05/2021 | 09:21 | מאת: תמר

תודה רבה על התגובה המהירה .

מנהלי פורום נוירוכירורגיה