תופעות נורולוגיות -האם לעשות בדיקת הדמייה לקדים את הבדיקה?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/04/2021 | 20:16 | מאת: שאלה

רקע נןרןכןרגי סובלת מתופעות נורולוגיות כאבי ראש בחילות קושי בהליכה ct תקין מלפני חודשים תודה לאל תקין הדמיית mri סוף אוגוסט תקינה קבעתי תור למרפאה נורולוגית שיעשה בדיקה נורולוגית . עושה כול שנה בדיקת mriבערך פחות או יותר ותקינה הבדיקה לאחר אירוע נורוכירוגי. האם אני פועלת נכון שאני קבעתי תור למרפאה נורולוגית ? הניתוח היה לפני יותר מחמש שנים האם לפנות למרפאה נורוכירוגית גם ? התור למרפאה נורולוגית בסוף יוני לפני חודשים הייתה לי חבלה ולכן עשו לי ct מוח ללא חומר ניגוד ויצא תקין מה דעתך ? האם כדאי גם להתייעץ עם רופא משפחה?

ערב טוב, המקרה שלך בקדימון הנוירוכירורגי הוצג בפורום הרבה פעמים בלשון המעטה. נא הואילי להפנות שאלות בתחום הנוירולוגי לפורום מתאים

מנהלי פורום נוירוכירורגיה