נמצא אצלי גוש קטן תת עורי בראש מכאיב בנגיעה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/04/2021 | 16:40 | מאת: אבי פ

קיים אצלי 10 שנה בן 33 אלו התוצאות בסיטי ראש "פרונטאלית משמאל התבלטות גרמית תת עורית בגודל 0.4 סמ - ק"ל אוסואומה ללא סימני הרס עצם לקורלציה קלינית .אשמח לדעץ אם עלי לדאוג

מדובר בממצא שפיר על עצם הגולגולת בצידה החיצוני-OSTEOMA. לא מעורר דאגה

18/04/2021 | 18:34 | מאת: אבי פ

תודה רבה רבה ! האם מומלץ להוציא ?

אם לא מפריע קוסמטית-אין צורך

18/04/2021 | 19:39 | מאת: אבי פ

תודה רבה לך ! ד"ר פשוט בימים קרים וכשאני עייף זה כואב לי ומקרין קצת לעין ולראש אך שאני ישן טוב הכל עובר כאילו אין שם כלום .. מקווה שזה לא בעיה בכל אופן תודה על ההענות שלך ירבו אנשים טובים כמוך !

מנהלי פורום נוירוכירורגיה