כאב צוואר חזה שלא עובר מה לעשות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/04/2021 | 22:28 | מאת: ללוש

שלום רב, בת כ-60 עם כאבים שלא חולפים באזור הצוואר והגרון והחזה לכיוון השכמות מזה מספר ימים. בוצע אקג תקין, בדיקות דם מלפני 4 חודשים תקינות. מה יכול להיות? מה לעשות? לאן לפנות? תודה.

ערב טוב, בשלב ראשון מומלצת בדיקת רופא פנימאי מומחה אם הבעייה לא תאובחן מומלץ המשך בירור ע״י נוירולוג. בברכה

10/04/2021 | 23:57 | מאת: ללוש

תודה רבה על התשובה המהירה, מה האפשרויות אבל? מבחינת איזה כיוונים צריך לבדוק?

האפשרויות מסתמנות על סמך קבלת מפרט מלא של תלונותיך מול הבודק: שקלול המפרט וממצאי הבדיקה יוצר נתיב אבחון סמוך נתונים-עובדות. הוא לאין ערוך עדיף על השערות תיאוריות

מנהלי פורום נוירוכירורגיה