כאבים גב תחתון

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

06/04/2021 | 15:25 | מאת: גסי

שלום ד"ר, בת 65 ברקע אוסטאופורוזיס. לאחרונה נפלתי נפילה ישירה על איזור אגן וגב תחתון. כאבים קשים ירך, אגן, גב תחתון. וקושי בטווח תנועה ובנוסף קשה לקום לשבת. בגובה: L2-L1 המרווח הבין חוליה צר .התעלה שמורה. שינויים ספונדילוטים נלווים. בגובה: L3-L2 התעלה שמורה. שינויים ספונדילוטים. בגובה: L4-L3 התעלה שמורה. שינויים ספונדילוטים. בגובה: L5-L4 בלט היקפי של האנולוס לוחץ על קדמת השקעה התקנית. שינויים ספונדילוטים נלווים. בגובה: S1-L5 התעלה שמורה. ארטרופתיה פאצטלית משמאל. 1. ע"פ הCT ניראה חבלה? 2. "בלט היקפי של האנולוס לוחץ..." משמעות? והאם דרוש טיפול? 3. ארטרופתיה פאצטלית. משמעות? והאם דרוש טיפול? אשמח למענה ככל האפשר תודה

יש צורך לבדוק אותך ולעיין בהדמייה כדי לאפשר מענה מבוסס עובדןת לשאלותיך בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה