כאב בעין באותו צד של הגידול שכרתו גידול שפיר

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/04/2021 | 19:57 | מאת: שאלה

יש לי כאב בעין שמאל רופא עיניים וניורופאמתלוג מומחה לא מצאו משהו הדבר היחידי לעשות בדיקת הדמייה של המוח כי זה באותו צד שהוציאו גידול שפיר. הבדיקת הדמייה אחרונה שעשיתי הייתה בספטמבר ויצאה תקינה. החודש יש לי תור למרפאה בהדסה איפה שניתחו אותי האם לבקש בדיקת הדמייה? כול המומחים שהייתי בקשר לכאב בעין זה קשור לגידול שכרתו מה דעתך? הניתוח היה יותר מחמש שנים ונמצאת במעקב נורוכירוגי האם חלילה יכול להיות לי משהו במוח? האם זה קשור לגידול השפיר שהוציאו בגלל זה יש לי כאב בעין? האם להתייעץ עם המרפאה הנורוכירוגית בנושא הזה? המשך ערב נעים ובריאות איתנה לכולנו אמן

04/04/2021 | 20:26 | מאת: שאלה

יש לציין שהכאב מתעצם ומתגבר שאני יושבת ובודקת מטלות כמתרגלת. מלבד מומחים לעיניים ניגשתי גם לנורולוג ואין מענה

לא נראה קשור מאחר ויש לך תור במרפאה וירוכירוגית אפשר לשאול גם לדעתם

מנהלי פורום נוירוכירורגיה