כאב בעין אחרי לחיצה על נקודה מאחורי הראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

30/03/2021 | 16:55 | מאת: דניאל

שלום רב לפני מספר ימים שמתי לב ש שאחרי שאני לוחץ על איזה נקודה בעורף של הראש, בקו מעל האוזניים , כנראה איפה שמסתיימים שרירי הצוואר, בלחיצה על נקודה מסוימת או משכיה של העור מרגיש כאב בעין ימין, כמו דקירה, וזה קורה רק בעת לחיצה על נקודה זו, כאב רגעי, כאילו אני לוחץ על העין,,, ידוע לך מה זה יכול להיות?

לדניאל, מומלצת בדיקה ע״י וייעוץ נוירולוג מאבחן בברכה

31/03/2021 | 10:52 | מאת: דניאל

אבל זה משהו שמוכר לך ? יכול להיות משהו מסוכן ? אני נורא חרדתי

לדניאל, הנושא בתחום ההתמחות הנוירולוגית. לכן מתבקש בירור מאבחן לתלונתך בסיוע נוירולוג. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה