סיטי ראש ???????????????????????

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

20/03/2021 | 20:15 | מאת: פרידה

שלום דוקטור אני עם שנט כבר כמעט 25 שנה עשיתי בשבוע שעבר סיטי ראש ללא חומר ניגוד בפענוח שקיבלתי רשום שהכל תקין בגדר הנורמה רק משפט אחד שלא הבנתי היה רשום בדיוק כך  מצב לאחר V-Pשנט מימין קצה קטטר בחדר לטרלי שמאלי קרן פרונטלית חדרים לטרלים נראה מעו נוזל CSFבקרן פרונטלית . מה זה אומר ??? ..........................................?????????????????????????????????????????????!!????????????????????????????????????????

ערב טוב פרידה, קרוב לודאי חסר משמעות. כדי לענות בודאות מלאה יש צורך לעיין בהדמיית ה-CT. בברכה

21/03/2021 | 00:55 | מאת: פרידה

רק מה שהבנתי נוזל csf בחדר לטרלי מה המשמעות לזה

כאמור עד לעיין בהדמייה כדי להתייחס פרטנית

מנהלי פורום נוירוכירורגיה