הסתיידות בגרעיני הבסיס

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/03/2021 | 15:05 | מאת: אפרת

בת 41. בדצמבר החלקתי על קרח ונפלתי על הראש ( גרה כרגע בחול ) עשו לי סיטי וMRI. הכל בסדר אין טראומה למח חוץ מזה שמצאו הסתיידות ב2 גרעיני הבסיס. שלחו אותי לנוירולוג שעשה בירור מטבולי ואינדוקריני ויצא תקין. היום הייתי אצלו והוא אומר שישלח אותי לבדיקה גנטית. ואומר שמה שמופיע שם ההסתיידות הזאת זה מחלה שגורמת לפסיכוזה, פרקינסון דמנציה ואין תרופה. אין מה לעשות ? ויש חולים שיפתחו את כל התסמינים ויש כאלה פחות? אני ממש לחוצה ומפחדת. כי אני קוראת גם תגובות על הסתיידות בפורומים שזה ממצא לא רלוונטי ואין מה לדאוג בקשר לזה. אז אני צריכה לחיות בפחד עכשיו או מה אני עושה עם זה ? זה נכון אז שאם יד הסתיידות זו מחלה ?

שלום אפרת, הנושא בתחום המומחיות הנוירולוגית : מומלץ ייעוץ תואם בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה