קברנומות מוחיות במוחון משמאל

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

09/02/2021 | 15:35 | מאת: גל

לפני כ-3 שנים גילו לי קברנומות מוחיות שאחת מהן דיממה, אני במעקב ולפי הרופאים אין אפשרות לנתח בגלל הכמות. לפני כשבוע הגעתי למיון עקב חבלה בראש עם כאבים והקאות, שיחררו אותי ואמרו שזהו זעזוע מוח. בבדיקת הסיטי ראו את הקברנומות הקיימות במוחון משמאל וטענו שלא ניתן לשלול דימום טרי. עכשיו קיבלתי מכתב חוזר לביתי עם תוספת שנמצאה קברנומה נוספת אוקסיפיטלית מימין עם בצקת סמוכה אשר בולטת יותר בהשוואה לבדיקת MRI האחרונה. מה זה אומר? עד עכשיו לא דיברו איתי על עניין הבצקת.

ערב טוב גל, שאלתך ברורה אינני סבור שמתאים להתייחס לממצא שנראה ע״י המפענח ואשר לא נראה על ידי בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה