זרמים ועיקצוצים בגוף

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

03/02/2021 | 18:57 | מאת: ניב

שלום ד״ר אני בן 25 ללא מחלות ברקע נבדקתי לאחרונה ע״י נוירולוג בדיקה גופנית תקינה ובדיקות דם תקינות. לאחרונה תקופה של חודש אני מרגיש דקירות עקצוצים זרם חשמלי וחולשה ברגליים ובידיים זה בעיקר ברגל שמאל התופעה הזאת מתגברת בזמן אוננות ובמגע בראש הפין אני מרגיש כמו זרם חשמלי ברגל שמאל וכשאני לא נוגע זה נפסק ,אני נמצא במתח נפשי לאחרונה וסובל מחרדת בריאות האם זה קשור אחד בשני?

03/02/2021 | 19:03 | מאת: ניב

חשוב לי לציין שזה לא בהכרח קורה רק בזמן האוננות אך התחושה הזאת יכולה להתבגר או להתחיל בזמן אוננות. ואם זה חשוב אז גם עברתי mri מוח לפני 6 שנים שיצא תקין לחלוטין

ערב טוב ניב, האבחון והדיון בשאלות שהעלית הוא בתחום הנוירולוגי. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה