mriבספטמבר תקין האם יכול להשתנות משהו?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

23/01/2021 | 20:18 | מאת: שאלה

ברקע כריתת המנגיומיה גידול שפיר בכלי דם מהצד השמאלי לפני מספר שנים נמצאת במעקב מרפאתי נורוכירוגיה mri אחרון בשמונה בספטמבר תקין אין כאבי ראש לפני הניתוח הייתה לי בעיה בעין שמאל כאבים בעין שמאל שלא ידעו מקור הבעיה יחד עם כאבי ראש ואז ראו את ההמנגיומיה מזה חודש ימים יש לי כאבים חזקים בעין שמאל ועוד תופעות מוזרות בעין רופא נרו עיניים אמר הכול תקין וכן רופא עיניים ונורולוג. רופא נרואפמתלוג אמר אם הסיפטומים בעין שמאל ימשיכו צד של הניתוח אמליץ בדיקת mri לדעתו זה מוקדם לבצע בדיקת הדמייה של המוח כי עשיתי בספטמבר וכדאי להתייעץ עם מרפאה נורוכירוגית איפה שעשיתי את הניתוח מה דעתך? האם mri בספטמבר שהוא תקין יכול להשתנות מצב? מתי אתה ממליץ לעשות בדיקת הדמייה של המוח אם הבעיה בעין לא תעבור?

מעקב MRI שבצעת לאורך שנים,ללא ממצא גידולי חוזר או חדש מקטין את התכנות הופעתו עתה בין ספטמבר לינואר

מנהלי פורום נוירוכירורגיה