מכשיר ביו קלייזר אחרי ניתוח ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

20/01/2021 | 19:20 | מאת: שאלה

עברתי כריתת המנגיומיה מעצם פרונטלית שמאלית לפני קרוב לשבע שנים -נמצאת במעקב הכול תקין ברקע מיוקולניוס מקבלת חצי כדור קסנזין מתפקדת בסדר גמור האם זה לא מסוכן להשתמש במכשיר ביו קיו ליזר שכול הזמן מפרסמים אותו נגד כאבים לכאב גב ? אחרי ניתוח ראש האם יש סכנה? האם כדאי להתייעץ עם המרפאה נורוכירוגית? או שפשוט עדיף שלא ? תודה

*אין קשר בין הניתוח שעברת לפני 7 שנים לבין רצונך להשתמש במכשיר *האם להשתמש בו- ניתן לדיון מול נוירולוג מטפל

מנהלי פורום נוירוכירורגיה